Saint Martin

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Saint Martin

Nekretnina na prodaju u Saint Martin

Sveti Martin dio je Northern Windward Islands na Karibskom moru. To uključuje dvije odvojene zemlje, podijeljene između sjevernog francuskog dijela, zvane Saint Martin i južnog nizozemskog dijela Sint Martee.

S nedavnim bumom nekretnina, mogućnosti ulaganja u nekretnine Saint Martin nikad nisu bile bolje. Vrlo je malo ograničenja kada želite ulagati.

Možete kupiti nekretnine za prodaju u Saint Martin u svoje ime ili na ime tvrtke. Osobni ili poslovni računi mogu se otvoriti kod lokalnih banaka. Sve u svemu, proces kupnje nekretnina u Saint Martinu je vrlo jednostavan.

Francusko tržište nekretnina u Saint Martinu nešto se razlikuje od nizozemske strane otoka. Na francuskom Saint Martinu, promet nekretnina uvijek upravlja Notarij koji je odgovoran za pripremu konačnog akta i dobivanje svih relevantnih istraživanja na imovini.

Najveća razlika na nizozemskoj strani je da na francuskoj strani postoje godišnji porezi na imovinu, godišnji turistički porezi i značajni porezi na kapitalne dobitke. Na tržištu nekretnina Saint Martin ima mnogo zanimljivih mogućnosti prodaje nekretnina u Saint Martinu.

Područje punu nekretnina za prodaju u Saint Martinu je prestižno Oyster Pond područje na Dawn Beach, slikovitoj regiji na Karibima otok Sveti Martin. Fantastičan pogled na Atlantski ocean i susjedni Karibi otok Sv. Barthsa jaka je točka ovog otoka okrenutog prema plaži. Zbog jedinstvenog položaja okruženi su laguna na sjeveru i ocean s lijepom bijelom pješčanom plažom na jugu.

Ako je vaš san da se opustite u svom stanu, imanju ili vili na otoku, ako želite kupiti nekretninu za prodaju u Saint Martinu, nudimo kompletnu pronalaženju otoka za svaki proračun i način života. Naš je cilj pružiti najvišu kvalitetu usluge, a istodobno provoditi savršenu otok nekretninu za prodaju ili iznajmljivanje.

 
 
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB